STUDIO WORKING ON INTERACTIVE EXPERIENCE FOR WWF

WWF The WWF are working with Jason Bruges Studio and Hopkins Architects on the new Living Planet Centre which hopes to achieve a BREEAM ‘outstanding’ rating for sustainable construction, and is currently being built in Woking.

Jason Bruges Studio are working on interactives in four enclosed themed 4×4m zones – fresh water, marine, forest and wildlife – which will present different environmental experiences and reflect core areas of the organisation’s work.

The Living Planet Centre project follows the award winning Panda Eyes art installation that Jason Bruges Studio created for WWF, recently on display at the Design Museum.

Read more here, and featured on the Design Week website.

Share This

Categories

Archive

Related Articles

Newsletter